Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Can't clone Git repository in azure DevOps using HTTPs protocol(Can't clone Git repository in azure DevOps using HTTPs protocol)
Can't clone Git repository in azure DevOps using HTTPs protocol [message #1827708] Thu, 21 May 2020 09:16 Go to next message
san zhang is currently offline san zhangFriend
Messages: 3
Registered: May 2020
Junior Member
Eclipse version: neon3 win32 java:8
always give below error:
.Incorrect URL
.No network connection
.git is missing at end of repository URL
.SSL host could not be verified(set http.sslVerify=false in Git configuration)
Ater check, I have network connection, URL is correct, http.sslVerify=false is set.
after open error log window, "Unrecognized Windows Sockets error" is shown.
I'm not sure why this occurs.
  • Attachment: 3.jpg
    (Size: 218.38KB, Downloaded 9 times)
  • Attachment: 2.jpg
    (Size: 108.21KB, Downloaded 7 times)
Re: Can't clone Git repository in azure DevOps using HTTPs protocol [message #1827720 is a reply to message #1827708] Thu, 21 May 2020 17:29 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3707
Registered: July 2009
Senior Member

Make sure you're using the right URL, and use the current release if you can. Neon is a few years old at this point.

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Can't clone Git repository in azure DevOps using HTTPs protocol [message #1827729 is a reply to message #1827720] Thu, 21 May 2020 22:23 Go to previous messageGo to next message
san zhang is currently offline san zhangFriend
Messages: 3
Registered: May 2020
Junior Member
Nitin Dahyabhai wrote on Thu, 21 May 2020 17:29
Make sure you're using the right URL, and use the current release if you can. Neon is a few years old at this point.

URL is correct, I copy it from DevOps.
on my private laptop, same eclipse and URL, can clone Git repository.
Re: Can't clone Git repository in azure DevOps using HTTPs protocol [message #1827732 is a reply to message #1827729] Fri, 22 May 2020 01:42 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3707
Registered: July 2009
Senior Member

What's different about the original machine's network setup?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Can't clone Git repository in azure DevOps using HTTPs protocol [message #1827734 is a reply to message #1827732] Fri, 22 May 2020 02:58 Go to previous message
san zhang is currently offline san zhangFriend
Messages: 3
Registered: May 2020
Junior Member
Nitin Dahyabhai wrote on Fri, 22 May 2020 01:42
What's different about the original machine's network setup?

copy this URL to browser, it can be accessed.
Previous Topic:Eclipse Error
Next Topic:question about storage
Goto Forum:
  


Current Time: Wed May 27 23:28:27 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02894 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top