Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Install with no links or icons
Install with no links or icons [message #1827622] Tue, 19 May 2020 13:20 Go to next message
Martin Dignard is currently offline Martin DignardFriend
Messages: 1
Registered: May 2020
Junior Member
I am running Windows 10. When I install Eclipse, I have it set to install desktop icons or startup shortcuts. It installs completely and launches. However, there are no icons, and when I close it, it is completely gone from my system. I look in all the normal locations, and it does not seem to have been installed, so I have to install it again each time I want to use it.
Re: Install with no links or icons [message #1827659 is a reply to message #1827622] Wed, 20 May 2020 07:24 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31152
Registered: July 2009
Senior Member
If for some reason it fails to create the links, pay attention to the folder where you are installing it on the second page. The default location, if you did not change that, is in the "eclipse" folder of your user home folder so you likely have several of them there by now.
Previous Topic:Can you explain on what was the fix to the link?
Next Topic:Installation error
Goto Forum:
  


Current Time: Wed May 27 22:52:22 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02672 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top