Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Lua Development Tools » Tilde no longer working in LDT(I lost the ability to write ~ in LDT several months ago)
Tilde no longer working in LDT [message #1826926] Mon, 04 May 2020 17:34 Go to next message
Hard Card is currently offline Hard CardFriend
Messages: 2
Registered: May 2020
Junior Member
Tilde character combo in Spanish keyboard (AltGr + 4, then space) no longer works in LDT.

It stopped working several months ago, for no apparent reason (might be related to Windows 10 character management changes?).

I can write tilde using AltGr + 4 + space anywhere else, even here -> ~~~~~ ... just not on LDT (I have to copy-paste the character all the time)


Steps to reproduce:

- Create a new Lua file within an existing LDT project (execution environment lua 5.1)

- Try to write ~ using Spanish keyboard (AltGr + 4, then space)

Actual result:
blank space

Expected result:
~

LDT Build: 1.4.201804031433
OS: Windows 10 Pro 64bit

I already reported this issue here, back in January, but there has been no response.

Is there anyone here who can provide some assistance / guidance?
I have a feeling that this might be a really easy thing to fix...

[Updated on: Wed, 06 May 2020 21:28]

Report message to a moderator

Re: Tilde no longer working in LDT [message #1827127 is a reply to message #1826926] Thu, 07 May 2020 18:11 Go to previous message
Hard Card is currently offline Hard CardFriend
Messages: 2
Registered: May 2020
Junior Member
Out of the 700+ people who visited this thread and didn't reply... have any of you experienced this kind of problem?

I'd really appreciate it if someone could...
https://us.v-cdn.net/6029593/uploads/editor/76/mtzxux8gxcrk.gif

[Updated on: Thu, 07 May 2020 18:16]

Report message to a moderator

Previous Topic:LDT and Roblox
Next Topic:just downloaded Lua development tools & no Autocorrect
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 24 12:47:54 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01860 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top