Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Sirius » Problem applying creation tool to container
Problem applying creation tool to container [message #1823580] Sun, 29 March 2020 13:53 Go to next message
Avi Shaked is currently offline Avi ShakedFriend
Messages: 116
Registered: October 2019
Senior Member
Hi,

I have defined a "node creation" tool, and I want to be able to apply it to a container in the diagram.
The node mapping does not show the container definitions. I did add them in the Advanced tab (as extra mappings), and yet the tool cannot be applied (there's the no entrance sign when hovering over the container after tool selection).
I was able to identify that this happens only with "horizontal stack" / "vertical stack" container (which is what I need for my specific representation). Otherwise, the tool can be applied as expected.

Is this a bug?

Thanks,
Avi
Re: Problem applying creation tool to container [message #1824235 is a reply to message #1823580] Fri, 10 April 2020 13:41 Go to previous message
Julien Dupont is currently offline Julien DupontFriend
Messages: 172
Registered: July 2009
Senior Member
Hello Avi,

Have you an example ?

Thank you.

Regards,
Previous Topic:Readonly attribute
Next Topic:AQL for deleting edges to/from alias
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 23 01:21:00 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02330 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top