Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Trouble with Arduino Plugin
Trouble with Arduino Plugin [message #1820926] Sat, 01 February 2020 03:29 Go to next message
hue nguyen is currently offline hue nguyenFriend
Messages: 3
Registered: January 2020
Junior Member
I recently downloaded Eclipse IDE for C/C++ developers on a 2019 Macbook Pro running the Catalina OS. From the Eclipse Marketplace, I downloaded the "Arduino Eclipse IDE V4 Named Sloeber (Product)" and got the attached error message when Eclipse restarted. I was wondering if anybody else has had this problem and how to fix it. Thanks for the help.
Re: Trouble with Arduino Plugin [message #1820927 is a reply to message #1820926] Sat, 01 February 2020 07:09 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31163
Registered: July 2009
Senior Member
You didn't actually attach anything so we can't really help.

Note that their listing:

https://marketplace.eclipse.org/content/arduino-eclipse-ide-named-sloeber-product

Has a "home" button that links to their site:

http://eclipse.baeyens.it/

And that site has a navigation bar for "Community", so you might follow down that channel to ask questions...
Re: Trouble with Arduino Plugin [message #1820970 is a reply to message #1820927] Mon, 03 February 2020 17:08 Go to previous message
Ken Banning is currently offline Ken BanningFriend
Messages: 1
Registered: February 2020
Junior Member
Have you resolved it yet?
Previous Topic:Unable to install/Startup Eclipse on bootcamp Win 10
Next Topic:Can't install plugins from the Marketplace
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jun 05 23:11:00 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03110 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top