Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Sirius » Properties labels not displaying correctly
Properties labels not displaying correctly [message #1816439] Tue, 29 October 2019 13:57 Go to next message
Claudia Irvine is currently offline Claudia IrvineFriend
Messages: 29
Registered: July 2015
Junior Member
In 6.2.2, the properties labels (I am using both default property pages and custom pages) display the label grayed out with a gray background. See attachments. Is this on purpose or a bug?

Change occurred between 6.2.0 index.php/fa/36668/0/ and 6.2.2 index.php/fa/36669/0/
Re: Properties labels not displaying correctly [message #1816464 is a reply to message #1816439] Tue, 29 October 2019 17:25 Go to previous messageGo to next message
Steve Monnier is currently offline Steve MonnierFriend
Messages: 462
Registered: May 2011
Senior Member
Hello,

I have not reproduced your issue. Did you update Sirius from version 6.2.0 to 6.2.2 or is it a new Eclipse with Sirius 6.2.2 in it? Did you update something else as well?

Best regards,
Steve


Steve Monnier - Obeo
Need training or professional services for Sirius?
http://www.obeodesigner.com/sirius
Re: Properties labels not displaying correctly [message #1816516 is a reply to message #1816464] Wed, 30 October 2019 11:33 Go to previous messageGo to next message
Claudia Irvine is currently offline Claudia IrvineFriend
Messages: 29
Registered: July 2015
Junior Member
Sorry - should have been more specific. This was during my update to Eclipse 2019-09. I updated everything in my workspace at once.

Looks like EMF SDK updated from 2.18 to 2.19 also.
Re: Properties labels not displaying correctly [message #1816519 is a reply to message #1816516] Wed, 30 October 2019 11:57 Go to previous messageGo to next message
Claudia Irvine is currently offline Claudia IrvineFriend
Messages: 29
Registered: July 2015
Junior Member
This was on a Windows machine. I just checked and the labels are also grayed out on the Mac.
Re: Properties labels not displaying correctly [message #1816572 is a reply to message #1816519] Thu, 31 October 2019 15:23 Go to previous messageGo to next message
Steve Monnier is currently offline Steve MonnierFriend
Messages: 462
Registered: May 2011
Senior Member
Hello,

Indeed, you are right with Eclipse 2019-09 the labels are grayed out with a lighter gray background. Can you file a new bugzilla about it?

Thank you,
Steve


Steve Monnier - Obeo
Need training or professional services for Sirius?
http://www.obeodesigner.com/sirius
Re: Properties labels not displaying correctly [message #1816579 is a reply to message #1816572] Thu, 31 October 2019 17:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Willink is currently offline Ed WillinkFriend
Messages: 6583
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

I'm not sure if the underlying mechanisms for property labels are the same as menu entries. If so

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=552361

reverts a bad change for 2019-09.

Regards

Ed Willink
Re: Properties labels not displaying correctly [message #1816628 is a reply to message #1816579] Fri, 01 November 2019 18:00 Go to previous message
Claudia Irvine is currently offline Claudia IrvineFriend
Messages: 29
Registered: July 2015
Junior Member
Bug filed: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=552626

Thanks
Previous Topic:Sequence diagram - Basic Message Creation
Next Topic:SIRIUS AND XML
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Feb 19 14:11:00 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03383 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top