Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Tomcat server is having trouble starting(How to solve the "Several ports (8080, 8009) required by Tomcat Server at localhost are already in use" problem.)
Tomcat server is having trouble starting [message #1814535] Thu, 12 September 2019 19:27 Go to next message
Sam Peterson is currently offline Sam PetersonFriend
Messages: 3
Registered: September 2019
Junior Member
Hi, I'm trying to configure the Tomcat Sever with Java Eclipse EE, and I don't understand why it keeps thinking that the server and/or web module are already using ports 8080 and 8009.
index.php/fa/36277/0/
If you look at the image I've attached, the stop button is grayed out, and under the servers tab, the server and TomcatTest module both say synchronized and/or stopped (thus it seems to me that they aren't running). So what is the problem?
Re: Tomcat server is having trouble starting [message #1814540 is a reply to message #1814535] Thu, 12 September 2019 21:01 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3537
Registered: July 2009
Senior Member

Sam, you already asked this exact question in https://www.eclipse.org/forums/index.php/t/1100496/ . You seemed to have missed the reply for more information that you got there.

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:New project - Old servlet
Next Topic:Eclipse 2019-06 (Debugging)
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 11 11:07:30 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04396 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top