Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » Maven build issues(org.eclipse.xtext.sdk.feature.group 2.19.0.v20190712-0222)
Maven build issues [message #1809410] Mon, 15 July 2019 18:34 Go to next message
Han wang is currently offline Han wangFriend
Messages: 3
Registered: July 2019
Junior Member
I tried to run maven build locally on my own machine and this error came up. A week ago maven would successfully build.

I tried to google search and there is no result related to this. My friend and I tried to debug this for the last two and half hours but weren't able to find a solution. We tried to modify pom files and install those dependencies but none of those worked. And we suspect this is due to the recent "feature group update 201907120222".

Any help would be highly appreciated. Thanks!
  • Attachment: 1.png
    (Size: 2.11MB, Downloaded 5 times)
  • Attachment: 2.png
    (Size: 1.98MB, Downloaded 4 times)
Re: Maven build issues [message #1809466 is a reply to message #1809410] Tue, 16 July 2019 13:54 Go to previous messageGo to next message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 13115
Registered: July 2009
Senior Member
the log you shared does not contain anything useful.

Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: https://www.itemis.com/en/xtext/
Twitter : @chrdietrich
Blog : https://www.dietrich-it.de
Re: Maven build issues [message #1809469 is a reply to message #1809466] Tue, 16 July 2019 14:03 Go to previous messageGo to next message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 13115
Registered: July 2009
Senior Member
p.s.: it might be that you did the build right when a new update site was deployed remote.
can you give details which update site you use?


Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: https://www.itemis.com/en/xtext/
Twitter : @chrdietrich
Blog : https://www.dietrich-it.de
Re: Maven build issues [message #1809527 is a reply to message #1809469] Wed, 17 July 2019 13:07 Go to previous messageGo to next message
Thomas Schindl is currently offline Thomas SchindlFriend
Messages: 6505
Registered: July 2009
Senior Member
I guess the reason is that the generated .target-file points to milestones update-site - this are all hickups because an Xtext-milestone is installed using the sim-rel repository - try updating the update-milestone site to https://download.eclipse.org/modeling/tmf/xtext/updates/releases/2.18.0/
Re: Maven build issues [message #1809528 is a reply to message #1809527] Wed, 17 July 2019 13:36 Go to previous messageGo to next message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 13115
Registered: July 2009
Senior Member
see also https://www.eclipse.org/forums/index.php/t/1099376/

Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: https://www.itemis.com/en/xtext/
Twitter : @chrdietrich
Blog : https://www.dietrich-it.de
Re: Maven build issues [message #1810461 is a reply to message #1809528] Mon, 12 August 2019 12:43 Go to previous message
Han wang is currently offline Han wangFriend
Messages: 3
Registered: July 2019
Junior Member
Thank you guys! I have rebuilt the project with eclipse 4.11 and it worked fine
Previous Topic:How to disable Parser-Markers in Project Explorer
Next Topic:dangling reference to a derived object
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 15 11:57:56 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02389 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top