Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Oomph » What's wrong with my setup file ?
What's wrong with my setup file ? [message #1806142] Fri, 03 May 2019 13:04 Go to next message
Vincent GIACOMINI is currently offline Vincent GIACOMINIFriend
Messages: 4
Registered: April 2019
Junior Member
Hi,

I'm trying to author a project model setup for an eclipse project : a simple maven java project called msi

But when I try to install a new eclipse instance including this msi project, I can't select it on the wizard. (see snapshot in attachement)

Msi project appears, but the corresponfing icon looks very simple without any decorator. And most of all, I can't select it...

My setup file is attached to this post

Regards
  • Attachment: Msi.setup
    (Size: 2.51KB, Downloaded 32 times)
  • Attachment: pboomphmsi.png
    (Size: 88.67KB, Downloaded 18 times)
Re: What's wrong with my setup file ? [message #1806346 is a reply to message #1806142] Wed, 08 May 2019 03:32 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30450
Registered: July 2009
Senior Member
Your Project does not specify any Streams. Only Streams can actually be selected in the wizard. A Project without Streams is only useful if it contains sub-Projects. The decoration you see in the wizard (and the editor) reflects this fact: the blue folder icon is used for a Project with at least one Stream while the yellow folder icon is used for a Project without Streams.
Previous Topic:Setup gets broken for unsupported target platforms
Next Topic:Installation of IU dependent on Eclipse platform
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 19 00:16:12 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01775 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top