Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » SWT Browser about:blank not firing DocumentComplete
SWT Browser about:blank not firing DocumentComplete [message #1802339] Wed, 06 February 2019 19:12
Andy Gifford is currently offline Andy GiffordFriend
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
We're facing an issue with the SWT Browser (more specifically IE) similar to what's documented here: https://deciphertools.com/blog/swt-stackoverflowerror-windows/, where the DocumentComplete OLE Event is never fired for the about:blank URL so that the URL we've passed via setURL is never actually set on the browser and thus we just get a blank screen. Where our issue differs from what's described on the linked page is that the registry key described there is defined and our issue is intermittent. Our browsers load their pages correctly on their initial load, but when our views are refreshed that is when we get into that state. And once in that state we can't recover without restarting our application.

Our application is an Eclipse RCP application using Eclipse 4.2.2 and SWT 3.100.1-SDK-4.2.1 and running against Java 7 on Windows (Windows Server 2008). We've tried swapping out SWT with the 3.103.2-SDK-4.4.2 version as well as 3.108.0 without any change.
Previous Topic:How to use/export SWT 4.10 in a legacy RCP application
Next Topic:Using XWorker to develop SWT & RAP Programs
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 09 21:35:28 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04941 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top