Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Titan » Issue with ETSI ITS Conformance Suite execution( ETSI ITS)
Issue with ETSI ITS Conformance Suite execution [message #1802057] Thu, 31 January 2019 12:01 Go to next message
Sathish Arul is currently offline Sathish ArulFriend
Messages: 1
Registered: January 2019
Junior Member
Hi All,

Im setting up titan eclipse for ETSI ITS-S Conformance suite (GN/CAM/DENM/Security).
After following below threads, i could able to install and compiled(thanks to Elemer :) ) the ttcn testsuites.
https://github.com/eclipse/titan.core
https://github.com/elnrnag/ITSG5_TS_Titanized_TA
Now i can able to execute the testsuites.
I can able to see TS messeges on my box,And my box sent reply to intial messages.(Uppertester implemented in my using ,was working fine with spirent ttworkbench) .

After Initial Message i couldn't able to see any messages from testsystem.
Attached logs and configuration .
Please help me to solve this issue ,since im new to this environment .






Re: Issue with ETSI ITS Conformance Suite execution [message #1802101 is a reply to message #1802057] Fri, 01 February 2019 07:51 Go to previous message
Lenard Nagy is currently offline Lenard NagyFriend
Messages: 31
Registered: September 2016
Member
Hi,

There's a java crash in the titan_tri_mapper console which indicates that You do not have libpcap installed on the machine You are trying to run the tests on.

Please install libpcap package and try to run the tests again.

Regards,
Lenard
Previous Topic:problems with little-edian dword in RAW codec
Next Topic:Repeat the execution of the test cases until terminated manually
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jul 12 12:47:58 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02022 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top