Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » why the fuck does my program not run?(http://prntscr.com/ku2tld)
why the fuck does my program not run? [message #1795062] Thu, 13 September 2018 19:04 Go to next message
gabriel desu is currently offline gabriel desuFriend
Messages: 1
Registered: September 2018
Junior Member
why this happens? (my code just have 9 lines, and the link is in the topic's description)







---
Added by moderator: http://prntscr.com/ku2tld

[Updated on: Fri, 14 September 2018 03:53] by Moderator

Report message to a moderator

Re: why the fuck does my program not run? [message #1795069 is a reply to message #1795062] Fri, 14 September 2018 00:37 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3298
Registered: July 2009
Senior Member

You're not showing us why it should run.

https://stackoverflow.com/help/how-to-ask


Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform

[Updated on: Fri, 14 September 2018 00:37]

Report message to a moderator

Re: why the fuck does my program not run? [message #1795078 is a reply to message #1795062] Fri, 14 September 2018 07:10 Go to previous message
Patrick Moran is currently offline Patrick MoranFriend
Messages: 87
Registered: March 2018
Member
The screen shot you linked to said that something could not be launched. I have to assume your keyboard is not linked to an ICBM, so probably Eclipse is having trouble trying to launch a workspace. In my very limited experience with Eclipse, I have not seen anything else that gets launched.

I think maybe you should get one of the basic tutorials for using Eclipse on Youtube. Follow the tutorial to first make a new workspace, then navigate to that workspace in Eclipse, and then make the obligatory "Hello World!" program just to get the basic hang of how Eclipse is to be used.

If you have a program that will not compile, Eclipse is usually not shy about telling you that it's got something wrong with it.

Previous Topic:Eclipse SDK 3.7.2
Next Topic:Photon can not find ANY includes
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 15 09:10:17 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03169 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top