Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Eclipse Web Tools Platform Project (WTP) » Making Jetty work with Wordpress on separate server (? right forum?)(Getting Jetty to serve Wordpress on a separate fast CGI server)
Making Jetty work with Wordpress on separate server (? right forum?) [message #1795010] Wed, 12 September 2018 15:28 Go to next message
Paul Thordarson is currently offline Paul ThordarsonFriend
Messages: 1
Registered: September 2018
Junior Member
I have Jetty embedded up and running and have successfully used it with wordpress when the php-fpm server is on the same host as Jetty. When I configure them on separate servers (using tcp listener on port 9000 for fpm) it appears to serve PHP correctly but style sheets, media, and other "static content" don't seem to make it.

Has anyone run Jetty with fastcgi content on a separate server?

Thanks,

aka_ptt.

NOTE: If this is the wrong forum, please direct me to the correct one. Thanks
Re: Making Jetty work with Wordpress on separate server (? right forum?) [message #1796003 is a reply to message #1795010] Wed, 03 October 2018 21:39 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3296
Registered: July 2009
Senior Member

This probably isn't the right forum, as there's nothing mentioned about WTP. My guess would be to ask it as a StackOverflow or ServerFault question, since it
involves more than one piece of software.


Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Making Jetty work with Wordpress on separate server (? right forum?) [message #1796241 is a reply to message #1796003] Mon, 08 October 2018 17:46 Go to previous message
Robert Hustly is currently offline Robert HustlyFriend
Messages: 1
Registered: October 2018
Junior Member
Am too facing the same problem. Please help me too. The Problem is:
I have Jetty embedded up and running and have successfully used it with WordPress when the php-fpm server is on the same host as Jetty. When I configure them on separate servers (using TCP listener on port 9000 for fpm) it appears to serve PHP correctly but style sheets, media, and other "static content" don't seem to make it. Has anyone run Jetty with FastCGI content on a separate server? Thanks and Regards, Robert Hustly.
Previous Topic:Dali: JPA 2.1 validation mark NamedQuery as error, but the query works
Next Topic:Hierarchy of models while designing a client for a RESTful service
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 13 18:21:23 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02516 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top