Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse Photon keeps sending warning and error messages every time it is launched(Every time I launch Eclipse Photon in macOs High Sierra it sends warning and error messages in the Error Log console)
Eclipse Photon keeps sending warning and error messages every time it is launched [message #1793313] Fri, 03 August 2018 16:35
Tomas Balderas is currently offline Tomas BalderasFriend
Messages: 63
Registered: July 2010
Member
Hello Eclipse experts

I hope you can assist me. I have just downloaded Eclipse Photon, Modeling Tools package and installed the plug-ins for Acceleo, ATL and Papyrus. I installed all of this stuff in an iMac with macOS High Sierra with 16GB of RAM.

Every time I launch Eclipse Photon, it adds new messages to the Error Log console. So far, these are the messages contained in such consoles:

Quote:

Builtin LFS support not present/detected
System property http.nonProxyHosts has been set to local|*.local|169.254/16|*.169.254/16 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences
Unhandled event loop exception
Builtin LFS support not present/detected
System property http.nonProxyHosts has been set to local|*.local|169.254/16|*.169.254/16 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences
Unhandled event loop exception
Builtin LFS support not present/detected
System property http.nonProxyHosts has been set to local|*.local|169.254/16|*.169.254/16 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences


I have seen details when using Papyrus and Acceleo, and got curious about the former messages. Do the messages indicate a malfunction in my system? If so, how can I fix it?

I am not sure what Java version is running. Java Control Panel in System Preferences indicates that Version 10.0.2 is running, but Installed JREs in Eclipse's Preferences indicates Java SE 9.0.4 is installed. Is this a problem?

I appreciate your help. Kindest regards.


/TB
Previous Topic:Source Not Found Debugging with Photon but not Oxygen
Next Topic:photon ubuntu startup errors
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 18 02:36:12 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03171 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top