Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Initilal TCF load (initial load )
Initilal TCF load [message #1792575] Thu, 19 July 2018 15:33
Vaclav Sal is currently offline Vaclav SalFriend
Messages: 185
Registered: September 2014
Senior Member
Bug or features ?
Two curiosity questions / observations to share.

I am using TCF to remotely program / run C++ code.
Works adequately for my purpose.

1. When I FIRST , after I load Eclipse / TCF , run remote configuration , I get the attached.
The "User operation is waiting" window NEVER appears on subsequent "run / load" again.
Which is OK , because the window covers the complier progress output anyway.

2. If you look closely on window title "VNA_2_205..." - where did it came from?
VNA-_2_205 is an archive version , not used in current compile.

My TCF "Local file path " is nowhere near "VNA_2_205" - compiler works on TOTALLY different file.

PLEASE - no "post in TCF " or write bug report. See "curiosity questions / observations to share. "

  • Attachment: Load.pdf
    (Size: 219.39KB, Downloaded 11 times)
Previous Topic:Imports not resolved- Exception in thread "DLTK indexing" -Related?
Next Topic:Debugging With Version: 3.6.2
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 18 02:35:12 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02837 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top