Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Graphiti » Performances issues
Performances issues [message #1790226] Thu, 07 June 2018 09:26 Go to next message
Nathan B is currently offline Nathan BFriend
Messages: 3
Registered: May 2018
Junior Member
Hi,

In my projectI have to use a very large amount of custom models and I'm facing performance issues.
Is there anyway to maximize the performances, like with a reduction of the antialiasing, or the amount of details shown etc..
Thank you,
Nathan
Re: Performances issues [message #1790361 is a reply to message #1790226] Fri, 08 June 2018 15:05 Go to previous message
Michael Wenz is currently offline Michael WenzFriend
Messages: 1898
Registered: July 2009
Location: Walldorf, Germany
Senior Member
Nathan,

I'm afraid this can only be handled on the side of your editor, by reducing the number of details or amount of domain objects in a diagram. There is no way to influence any kind of "details level" inside Graphiti.

One thing that is expensive for sure is using color gradients, so you may thing about switching them off in case you use them.

HTH,
Michael
Previous Topic:Drag and Drop doesn't work from ResourceNavigator
Next Topic:Dashed yellow underline blinking all over code randomly
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 26 00:27:59 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01760 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top