Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Delete Working Set button never enabled.(Is it just me or does anyone else have the same issue with the Delete Working Set button never getting enabled?)
Delete Working Set button never enabled. [message #1787551] Mon, 28 May 2018 16:49 Go to next message
Paul Roubekas is currently offline Paul RoubekasFriend
Messages: 207
Registered: March 2012
Location: Chattanooga, TN USA
Senior Member
Is it just me or does anyone else have the same issue with the Remove Working Set button never getting enabled.

Windows 10.0.16299
Version: Oxygen.3a Release (4.7.3a)
Build id: 20180405-1200
  • Attachment: Snap65.pdf
    (Size: 55.51KB, Downloaded 11 times)


Oxygen 3a
Windows 10
Re: Delete Working Set button never enabled. [message #1787552 is a reply to message #1787551] Mon, 28 May 2018 17:02 Go to previous message
Paul Roubekas is currently offline Paul RoubekasFriend
Messages: 207
Registered: March 2012
Location: Chattanooga, TN USA
Senior Member
While a standard context menu delete does work on a empty Working Set in the Package Explorer (See attached screen capture) to get around the issue, it does not explain why the button is never enabled in the dialog. If someone can confirm I will open a bugzilla ticket.
  • Attachment: Snap66.pdf
    (Size: 102.62KB, Downloaded 7 times)


Oxygen 3a
Windows 10
Previous Topic:Not able to launch eclipse application from application.product
Next Topic:Is this the newsgroup for PDE
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 24 21:46:59 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01993 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top