Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » pgAdmin 4 will not reload once exited(pgAdmin 4 with 127.0.0.1 URL)
pgAdmin 4 will not reload once exited [message #1786887] Mon, 14 May 2018 23:08 Go to next message
David Rogers is currently offline David RogersFriend
Messages: 22
Registered: August 2014
Junior Member
index.php/fa/32816/0/ I am using a MacBook Pro running High Sierra, version 10.13.4, Java, and Eclipse. I downloaded and installed the new version of pgAdmin, went into vi and at /etc/sysctl.conf received the message shown in the attached file. I have received this in the past and it evidently has given me no trouble. However, it might have something to do with the following.

Two day ago I downloaded and installed the new version of pgAdmin 4. I can bring up the Mac, enter and work with several apps, then bring up pgAdmin 4, which works fine. The second attached file shows that the url has 127.0.0.1.Then, if I close pgAdmin4, and then want to bring it back up, it refuses to come up. It is annoying, I have to restart the computer, then it will come up and works fine, but if I close it again, I cannot open it.

Would greatly appreciate a solution.
Re: pgAdmin 4 will not reload once exited [message #1786889 is a reply to message #1786887] Mon, 14 May 2018 23:13 Go to previous messageGo to next message
David Rogers is currently offline David RogersFriend
Messages: 22
Registered: August 2014
Junior Member
No Message Body
Re: pgAdmin 4 will not reload once exited [message #1786927 is a reply to message #1786889] Wed, 16 May 2018 00:34 Go to previous messageGo to next message
David Rogers is currently offline David RogersFriend
Messages: 22
Registered: August 2014
Junior Member
I have solved the problem by downloading PostgrrSQL and successfully installing it. Everything works fine now.
Re: pgAdmin 4 will not reload once exited [message #1786928 is a reply to message #1786887] Wed, 16 May 2018 00:37 Go to previous message
David Rogers is currently offline David RogersFriend
Messages: 22
Registered: August 2014
Junior Member
Solved the problem by downloading and successfully installing a new PostgreSQL. Everything works fine now. This solution was better than a restore of a backup.

Sorry to bother folks.
Previous Topic:Tutorial #2 Create Hello World SWT application
Next Topic:buckminster headless build
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 25 08:41:50 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03406 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top