Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model(Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model)
Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model [message #1785878] Sun, 22 April 2018 03:16 Go to next message
Antony George is currently offline Antony GeorgeFriend
Messages: 11
Registered: April 2018
Junior Member
i have installed KURA on Raspberry pi B+ and is working fine, but even after installing it in Raspberry pi 2 i can access the local web ui..
I tried 2 versions of 3.2.0 below
Raspbian (Model 2 or 3) - Stable
Raspbian - Stable

Does these packages Require ARM v8, my Raspberry pi mode is ARM v7
Re: Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model [message #1785879 is a reply to message #1785878] Sun, 22 April 2018 06:07 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29551
Registered: July 2009
Senior Member
It's probably better to ask on the Kura forum: http://eclipse.org/forums/eclipse.kura
Re: Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model [message #1785893 is a reply to message #1785879] Sun, 22 April 2018 16:12 Go to previous messageGo to next message
Antony George is currently offline Antony GeorgeFriend
Messages: 11
Registered: April 2018
Junior Member
I already did that 2 days back but there is no response .. they haven't approved my question in the forum
Re: Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model [message #1785899 is a reply to message #1785893] Sun, 22 April 2018 19:03 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29551
Registered: July 2009
Senior Member
I've sent a note to the webmaster asking if there is some problem with your account... Generally, if you can post to one forum with your account, you should be able to post to any forum. At least that's my understanding...
Re: Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model [message #1785904 is a reply to message #1785899] Mon, 23 April 2018 02:28 Go to previous messageGo to next message
Antony George is currently offline Antony GeorgeFriend
Messages: 11
Registered: April 2018
Junior Member
The moderator of that forum has to approve it first
Re: Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model [message #1785915 is a reply to message #1785904] Mon, 23 April 2018 06:49 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29551
Registered: July 2009
Senior Member
I'm not sure if approval is forum-specific or account-specific. Certainly I've been seeing posts show up on my EMF forum that are many days after the user posted the question and I do not personally need to approve posts to my forum. The fact that there can be days of delay seems less than ideal, but unfortunately too many users have used the forums for SPAM in the past, so it does seem a necessary precaution. In any case, it's seems far less than ideal to me, and if each forum needs a separate per-account approval leading to yet more delays. :-(
Re: Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model [message #1785941 is a reply to message #1785915] Mon, 23 April 2018 11:30 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3254
Registered: July 2009
Senior Member

Moderation is forum specific, but I believe the webmaster has blanket privileges to do that.

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Unable to install KURA on Raspberry pi 2 B V1.1 model [message #1786002 is a reply to message #1785941] Tue, 24 April 2018 04:29 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29551
Registered: July 2009
Senior Member
I asked the webmaster "Is it possible for a user to be able to post to one forum but not another as this user claims?" and he answered "If the post was to an archived forum, or to a forum that explicitly required moderation then yes it's possible. However that is not the standard mode of operation, so my guess would be that some of his messages were posted (the ones to newcomers) but not the ones to kura, depending on who was moderating things."

So I guess someone might have overlooked your previous posts. I'd suggest trying to post again and if that still doesn't show up, open a bug in https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=Community with "Forums and Newsgroups" as the component. Sorry for the hassle.
Previous Topic:Cannot be resolved to a type
Next Topic:Need Eclipse public URLs for locked down proxy server
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 25 09:03:00 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03534 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top