Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Oomph » Authetication error for my eclipse ID
Authetication error for my eclipse ID [message #1778687] Wed, 20 December 2017 06:07 Go to next message
Aparna Argade is currently offline Aparna ArgadeFriend
Messages: 44
Registered: October 2010
Member
While creating oomph setup, I get the following message-
Invalid password for abc@yahoo.com at https://dev.eclipse.org/site_login/.
Valid password for account xxxx of abc@yahoo.com at https://git.eclipse.org/r/login/.

I can login using abc@yahoo.com to https://dev.eclipse.org/site_login/.
My passwords for dev.eclipse.org and git.eclipse.org are the same.

Recently I renewed my ECA. In the meantime, I also changed my laptop. But I updated SSH2 keys due to which git.eclipse.org is working. But I'm not getting why I'm facing issue for eclipse ID authentication through Oomph..
Which setting I'm missing? Please help.
Thanks,
Aparna
Re: Authetication error for my eclipse ID [message #1778700 is a reply to message #1778687] Wed, 20 December 2017 10:20 Go to previous messageGo to next message
Aparna Argade is currently offline Aparna ArgadeFriend
Messages: 44
Registered: October 2010
Member
I get the above error from 'Authenticate...' button on 'Variables' page in Oomph setup. 'Authentication Status' dialog shows the error.
Re: Authetication error for my eclipse ID [message #1778763 is a reply to message #1778700] Thu, 21 December 2017 06:22 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29539
Registered: July 2009
Senior Member
Yes one of the methods of authentication stopped working, it seems because of changes to the server. But if it says it's valid for one of the two, then it should be valid for both. Sorry, I need to debug that, but it was painful to get right the first time with the way the server worked back then...
Re: Authetication error for my eclipse ID [message #1778793 is a reply to message #1778763] Thu, 21 December 2017 14:05 Go to previous messageGo to next message
Aparna Argade is currently offline Aparna ArgadeFriend
Messages: 44
Registered: October 2010
Member
Thanks for your response.
I think https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=522722 is also the same.
Re: Authetication error for my eclipse ID [message #1778806 is a reply to message #1778793] Thu, 21 December 2017 16:03 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29539
Registered: July 2009
Senior Member
Yes, that sounds the same. If it's that simple it should be simpler to fix. I'll try to find time...
Re: Authetication error for my eclipse ID [message #1778869 is a reply to message #1778806] Fri, 22 December 2017 15:09 Go to previous messageGo to next message
Aparna Argade is currently offline Aparna ArgadeFriend
Messages: 44
Registered: October 2010
Member
Thanks a lot ! It now works!
Re: Authetication error for my eclipse ID [message #1778882 is a reply to message #1778869] Fri, 22 December 2017 20:45 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29539
Registered: July 2009
Senior Member
Well, as I said the Bugzilla, it will give false positives until the updates are installed (available when we do the build for Photon M5), but that's better than false negatives.
Previous Topic:What does the "Requirements Update" dialog do?
Next Topic:Executing SetupTasks only once per Workspace
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 20 11:17:42 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01894 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top