Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » SWT not working(On executing SWT it is showing errors)
SWT not working [message #1777801] Mon, 04 December 2017 17:20 Go to next message
Akshit Kumar is currently offline Akshit KumarFriend
Messages: 3
Registered: December 2017
Junior Member
index.php/fa/31494/0/ I am a newcomer in eclipse .I have experience in Java but i opted for a tutorial in Java for 'SWT based Hello World'.I am getting errors on executing it as a "Java Application"(Pictures attached).I have imported the SWT library as said in tutorial .Can anyone tell me where am I going wrong or how to troubleshoot this?
  • Attachment: Random.jpg
    (Size: 282.61KB, Downloaded 44 times)
Re: SWT not working [message #1777832 is a reply to message #1777801] Tue, 05 December 2017 07:45 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29033
Registered: July 2009
Senior Member
I'm not sure it's a good idea to have these dependencies as workspace projects. If I want to do anything with SWT, I make sure that SWT is in my PDE target platform and I create a Plug-in project to which I add a dependencies (in the MANIFEST.MF Dependencies tab) to org.eclipse.swt and that takes care of managing the classpath so that I don't have errors like this.
Re: SWT not working [message #1777948 is a reply to message #1777832] Wed, 06 December 2017 16:39 Go to previous messageGo to next message
Akshit Kumar is currently offline Akshit KumarFriend
Messages: 3
Registered: December 2017
Junior Member
How do i make sure that SWT is in my PDE target platformand create Plug-in project ? I am a newcomer in eclipse so....?
Re: SWT not working [message #1777949 is a reply to message #1777948] Wed, 06 December 2017 16:40 Go to previous message
Akshit Kumar is currently offline Akshit KumarFriend
Messages: 3
Registered: December 2017
Junior Member
How do i make sure that SWT is in my PDE target platform and create Plug-in project ? I am a newcomer in eclipse so....?
Previous Topic:INFO: No Spring WebApplicationInitializer types detected on classpath
Next Topic:OER encoding is incorrect
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 12 16:04:20 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03052 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software