Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Weird profile references when using the "New Papyrus Model" wizard
Weird profile references when using the "New Papyrus Model" wizard [message #1777738] Sun, 03 December 2017 22:02 Go to next message
Davide Rossi is currently offline Davide RossiFriend
Messages: 16
Registered: July 2009
Junior Member
When applying "local" profiles (with "browse workspace") you get two different reference types for the applied profile if you apply it after creating the model or if you apply it from the "New Papyrus Model" wizard (in the last page).
In the first case you get relative references like "path/foo.profile.uml" in the second case you get a schema-less absolute paths: "/<project dir>/path/foo.profile.uml".
While both references work from inside Eclipse if you deal with the second type from a stand-alone program you are in troubles.
Is that by design or is that a bug?
Re: Weird profile references when using the "New Papyrus Model" wizard [message #1777747 is a reply to message #1777738] Mon, 04 December 2017 07:36 Go to previous message
Ed Willink is currently offline Ed WillinkFriend
Messages: 6111
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

It was agreed on the UML newsgroup that this is probably a Papyrus bug.

Please raise a Bugzilla with a repro.

Regards

Ed Willink
Previous Topic:How to copy only a part of a template model
Next Topic:Viewpoint configuration question in Neon.3
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 16 05:23:41 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02539 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top