Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home »  » Newcomers » Problems executable file(Problems with generated executable file)
Problems executable file [message #1777523] Wed, 29 November 2017 22:01 Go to next message
Ken Kloster is currently offline Ken KlosterFriend
Messages: 4
Registered: November 2017
Junior Member
First, I am very new to Elipse. I am using Elipse Oxygen for C++

I (think) I have correctly installed and have Elipse running.

I have generated a very simple C++ program and it compiles without any problems and appears to run in the debugger mode as expected. The code generated is as follows:[code]
#include <iostream>
#include <stdio.h>

using namespace std;

int main() {
int i = 0;
cout << "!!!Hello World!!!" ;
cout << "!!!Hello World!!!" ;
cout << "!!!Hello World!!!" ;
cout << "!!!Hello World!!!" << endl;
cout << "i = "; cout << i << endl;
i = 2;
cout << "i = ";cout << i << endl;
return (0);
}
[code]

I found the executable file "Hello.exe" in the Hello\Debug" directory.

When I try to run the file in Windows command window, I get a failure stating that:
The application fails to start because "libgcc_s_dw2_1.dll" was not found.

What am I missing??

Shouldn't the file program run??

Is there a step I am missing in generating an executable file??

Ken
Re: Problems executable file [message #1777525 is a reply to message #1777523] Wed, 29 November 2017 22:24 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3023
Registered: July 2009
Senior Member

You might have more of a response from the C/C++ forum, http://eclipse.org/forums/eclipse.tools.cdt, but in any kind of error message where the system can't find something, the first question to ask is whether you, the programmer, can find it. So, where is "libgcc_s_dw2_1.dll" and why should your executable expect to find it?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Problems executable file [message #1777527 is a reply to message #1777525] Wed, 29 November 2017 23:57 Go to previous message
Ken Kloster is currently offline Ken KlosterFriend
Messages: 4
Registered: November 2017
Junior Member
First, Thanks for your quick response.

I will move the post to the URL you suggested.

I have started a search of my hard drive looking for the "DLL". I was surprised that the application even went looking for a "DLL".

Again, thanks for the input.

Ken
Previous Topic:WRITING KM3
Next Topic:Run Configuration Location parameter
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 17 00:46:20 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03013 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software