Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Kura » Kura on Raspberry Pi setup(No IP address )
Kura on Raspberry Pi setup [message #1771445] Fri, 25 August 2017 06:56 Go to next message
Adrian Flather is currently offline Adrian FlatherFriend
Messages: 1
Registered: August 2017
Junior Member
Hi there,

I am new to this forum and to Kura. I am attempting to set up Kura on a Raspberry Pi B+ but keep having the same issue as described below:

I have followed the instructions from 'Raspberry Pi Quick Start' from the Eclipse Kura Documentation page on github on how to set up using the following:

Raspberry Pi Modle B+
2017-07-05-rasbian-jessie-lite.img
Kura_3.0.0_raspberry-pi-bplus_installer.deb
Ethernet connection (no WiFi)

When kura has installed and Raspberri Pi reboots, I cannot reach the Kura webserver or cannot ping the IP that I was just using over SSH.

The return from the 'ifconfig' command on the raspberry pi now does not have any entry for eth0. There is only a single entry for Lopback (lo), nothing else.

I seem to have lost the ethernet interface.

I would be very grateful for any advice.

Thanks


Re: Kura on Raspberry Pi setup [message #1771493 is a reply to message #1771445] Fri, 25 August 2017 15:34 Go to previous message
Matteo Maiero is currently offline Matteo MaieroFriend
Messages: 261
Registered: July 2015
Location: Italy
Senior Member
Hi Adrian,
if you access /var/log/kura.log and /var/log/kura-console.log, are there any sort of errors?

Best regards,
Matteo
Previous Topic:Problem with payload.encoding - when set to Simple JSON
Next Topic:Compile error from Tycho plugin
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 21 02:57:46 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01529 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top