Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Embedded development ARM x86 (Debugging embeded platform )
Embedded development ARM x86 [message #1771058] Mon, 21 August 2017 14:09
Vaclav Sal is currently offline Vaclav SalFriend
Messages: 155
Registered: September 2014
Senior Member
I really do not know where to ask this.

I did send a support request to the vendor but so far no response.

I am just looking for some idea where to start.
I am trying to debug / trace working program.
I have used TCF / Agent to write an app on x86 platform to be executed on ARM "controller" (Raspberry Pi).
It works.
My test app uses standard input = getchar(); to output to GPIO on the Raspberry.
It works.

When I am in "debug" mode I can type the required character by positioning my mouse in C/C++ Perspective in Project pane.

Than I can type on keyboard (!) and receive response - at the bottom of Project pane.
I looks as plain text box - red border with the text I just typed. It stays there few seconds and I have some idea why.

I understand the sample code I am using ins "event driven" , but I have no idea WHAT code generates this response and why the repose is always in same physical location.

If anybody is interested I can provide link to the sample code I am using.

Thanks for understanding.




[Updated on: Mon, 21 August 2017 14:10]

Report message to a moderator

Previous Topic:Console versus Terminal
Next Topic:Crosscompiled debuging [SOLVED]
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 17 13:42:09 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01709 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software