Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Kura » Problem in constructing the Kura Development Environment(I am having trouble building Kura under Linux(Ubuntu))
Problem in constructing the Kura Development Environment [message #1770629] Tue, 15 August 2017 09:30
dong wang is currently offline dong wangFriend
Messages: 1
Registered: August 2017
Junior Member
Hi,
i am try to building Kura via the Oomph installer under the Linux (Ubuntu14.04), after finishing downloading the Eclispse IDE , the IDE(Neno 3) start, and build the project , when the IDE download the Kura resource code from the git , it have some error , the information as fellows :

Performing Git Clone https://github.com/eclipse/kura.git (develop)
Cloning Git repo https://github.com/eclipse/kura.git to /home/iot/iot-kura-develop/git/kura
java.lang.Exception: java.lang.RuntimeException: java.lang.NullPointerException
at org.eclipse.oomph.setup.git.impl.GitCloneTaskImpl.perform(GitCloneTaskImpl.java:881)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.doPerformNeededSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3324)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.access$1(SetupTaskPerformer.java:3267)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer$WorkspaceUtil$1.run(SetupTaskPerformer.java:4494)
at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:2240)
at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:2267)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer$WorkspaceUtil.performNeededSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:4488)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer$WorkspaceUtil.access$0(SetupTaskPerformer.java:4486)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.performNeededSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3258)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.performTriggeredSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3233)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.perform(SetupTaskPerformer.java:3133)
at org.eclipse.oomph.setup.ui.wizards.ProgressPage$9.run(ProgressPage.java:567)
at org.eclipse.oomph.setup.ui.wizards.ProgressPage$11$1.run(ProgressPage.java:693)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)
Caused by: java.lang.RuntimeException: java.lang.NullPointerException
at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(HttpURLConnection.java:1488)
at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(HttpURLConnection.java:1474)
at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getHeaderField(HttpURLConnection.java:3018)
at java.net.HttpURLConnection.getResponseCode(HttpURLConnection.java:489)
at sun.net.www.protocol.https.HttpsURLConnectionImpl.getResponseCode(HttpsURLConnectionImpl.java:338)
at org.eclipse.jgit.transport.http.JDKHttpConnection.getResponseCode(JDKHttpConnection.java:99)
at org.eclipse.jgit.util.HttpSupport.response(HttpSupport.java:202)
at org.eclipse.jgit.transport.TransportHttp.connect(TransportHttp.java:504)
at org.eclipse.jgit.transport.TransportHttp.openFetch(TransportHttp.java:326)
at org.eclipse.jgit.transport.FetchProcess.executeImp(FetchProcess.java:136)
at org.eclipse.jgit.transport.FetchProcess.execute(FetchProcess.java:122)
at org.eclipse.jgit.transport.Transport.fetch(Transport.java:1236)
at org.eclipse.jgit.api.FetchCommand.call(FetchCommand.java:234)
at org.eclipse.jgit.api.CloneCommand.fetch(CloneCommand.java:293)
at org.eclipse.jgit.api.CloneCommand.call(CloneCommand.java:190)
at org.eclipse.oomph.setup.git.impl.GitCloneTaskImpl.cloneRepository(GitCloneTaskImpl.java:942)
at org.eclipse.oomph.setup.git.impl.GitCloneTaskImpl.perform(GitCloneTaskImpl.java:805)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.doPerformNeededSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3324)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.access$1(SetupTaskPerformer.java:3267)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer$WorkspaceUtil$1.run(SetupTaskPerformer.java:4494)
at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:2240)
at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:2267)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer$WorkspaceUtil.performNeededSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:4488)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer$WorkspaceUtil.access$0(SetupTaskPerformer.java:4486)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.performNeededSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3258)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.performTriggeredSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3233)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.perform(SetupTaskPerformer.java:3133)
at org.eclipse.oomph.setup.ui.wizards.ProgressPage$9.run(ProgressPage.java:567)
at org.eclipse.oomph.setup.ui.wizards.ProgressPage$11$1.run(ProgressPage.java:693)
the screen image as the attachment
Any ideas how to fix it? thanks
Best regards, Alex.wang
Previous Topic:Refreshing Kura Web UI from Main Code
Next Topic:Device Management won't open
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 16 10:00:12 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01611 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top