Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Oomph » SHA-512 mismatch
SHA-512 mismatch [message #1770511] Sun, 13 August 2017 15:24 Go to next message
Marco Schulze is currently offline Marco SchulzeFriend
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
Hello *,

http://docs.openhab.org/developers/development/ide.html#installation directed me to the following site:

http://www.eclipse.org/downloads/download.php?file=/oomph/products/eclipse-inst-linux64.tar.gz

I downloaded the tar ball and wanted to check its integrity. I thus clicked the SHA-512 link on this page. It showed:

f91c6741821d82e9103a68d0620fa141fdd9889f1925b75e91777befd01e57f82d8897f713f1f5de2a6f60e2690bdc7527561d2155f67949264316ff205b49e5 eclipse-inst-linux64.tar.gz

However, the SHA-512 locally on my workstation is:

c9031b829ea36d30177c88a35d4748b06eec976eb2303b6b8ed79a46624b21101cbbf0877099ed9bd09e05dba69ca9d31316a12d36340c5077684309149d2cc0 eclipse-inst-linux64.tar.gz

I downloaded from multiple download sites and it is always the same -- but different from the one shown before.

Is there an issue with the web-site? Or does someone target me? For now, I won't continue with the tar ball, of course.

Best regards, Marco :-)
Re: SHA-512 mismatch [message #1770512 is a reply to message #1770511] Sun, 13 August 2017 15:28 Go to previous messageGo to next message
Marco Schulze is currently offline Marco SchulzeFriend
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
Just wanted to add: I just downloaded it again -- but this time using a shell on a server on a different continent. The SHA-512 there is the same as the one locally here on my workstation. It thus looks pretty much like your web-site shows a wrong hash.
Re: SHA-512 mismatch [message #1770529 is a reply to message #1770512] Mon, 14 August 2017 05:42 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29653
Registered: July 2009
Senior Member
This appears to be a server problem so I opened https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=520930
Previous Topic:Eclipse installer issue on Windows
Next Topic:How to stop Eclipse Ini Task eclipse.ini.vm.xmx -Xmx1024m
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 17 13:19:02 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02101 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top