Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Cannot start test execution after updating to version 8.4(Cannot start test execution after updating to version 8.4 on another machine)
Cannot start test execution after updating to version 8.4 [message #1755201] Wed, 01 March 2017 04:18 Go to next message
trung nguyen is currently offline trung nguyenFriend
Messages: 23
Registered: March 2017
Junior Member
Hi,

I have a problem after updating jubula to version 8.4. I have run successfully my project and exported all of my projects from my databases with 8.3 version. Then I have copied all files to another machine, install version 8.4 and import all files. And now, I can't execute the project one more time on 8.4.
Could you support me to resolve the problem.

Thanks
  • Attachment: problem.png
    (Size: 117.27KB, Downloaded 60 times)
Re: Cannot start test execution after updating to version 8.4 [message #1755316 is a reply to message #1755201] Thu, 02 March 2017 10:10 Go to previous messageGo to next message
Marvin Mueller is currently offline Marvin MuellerFriend
Messages: 119
Registered: March 2012
Senior Member
Hello,
I assume you are using a rcp Application? If this is correct, you must also replace the rcp accessor in the Application you are testing.

If this does not help can you describe the problem more detailed, because the screenshot is just saying that you can not execute a test (but i see not that a AUT is running)
Re: Cannot start test execution after updating to version 8.4 [message #1755326 is a reply to message #1755316] Thu, 02 March 2017 11:01 Go to previous messageGo to next message
trung nguyen is currently offline trung nguyenFriend
Messages: 23
Registered: March 2017
Junior Member
Hi,

Yep I'm using a rcp Application, let me know how to replace the rcp accessor in the Application ?
I have followed steps below:
1. After creating test suite, I have run successfully in 8.3 version.
2. Test -> Export All
3. Install version 8.4 on another machine, import all files in steps 2.
4. Edit link in Executable File Name in AUT configuration.
5. Start AUT and connect it.
After 5 steps , I cann't run executation test. Could you check for me what is problem?

Thanks
  • Attachment: problem2.png
    (Size: 256.40KB, Downloaded 57 times)
Re: Cannot start test execution after updating to version 8.4 [message #1755738 is a reply to message #1755326] Tue, 07 March 2017 10:29 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1613
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

you can follow the migration information, documented here:
http://testing.bredex.de/migration-information.html

Best regards,
Alex
Re: Cannot start test execution after updating to version 8.4 [message #1755897 is a reply to message #1755738] Thu, 09 March 2017 07:36 Go to previous messageGo to next message
trung nguyen is currently offline trung nguyenFriend
Messages: 23
Registered: March 2017
Junior Member
Hi,

I have extracted rcp-support.zip to find config.ini file, but I can't find it (see attached picture).
I also run AUT application with option -clean (autagent.exe -clean) but nothing have changed
Let me know if someone have another way?

Thanks
Re: Cannot start test execution after updating to version 8.4 [message #1755906 is a reply to message #1755897] Thu, 09 March 2017 09:01 Go to previous messageGo to next message
Kevin Barbe is currently offline Kevin BarbeFriend
Messages: 64
Registered: July 2016
Member
Hi Trung,

the config.ini file is not included in the zip-file. Instead, the documentation refers to the config.ini file of your RCP application. Further detail can be found in our documentation [1].
Also, the -clean argument should be used as an AUT argument for your application and not as an argument for autagent.exe or any other application that comes from us.

Best regards,
Kevin

[1] http://testing.bredex.de/files/content/software/documentation/userManual/toolkit/ch04s03s03.html
Re: Cannot start test execution after updating to version 8.4 [message #1756021 is a reply to message #1755906] Fri, 10 March 2017 08:13 Go to previous message
trung nguyen is currently offline trung nguyenFriend
Messages: 23
Registered: March 2017
Junior Member
Hi,

Yep, I have set up RCP Application following steps in the documentation: http://testing.bredex.de/files/content/software/documentation/userManual/toolkit/ch04s03s03.html
But, No thing have changed. Could you help me if you have any idea?

Thanks
Previous Topic:Should I need to start Eclipse twice for RCP support?
Next Topic:org.eclipse.jubula.rc.common.jar does not exist - rc_rcp.logs in linux jubula
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 14 22:18:15 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02230 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top