Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » xdebug2.5 not working(the debugger with php7.1 is not working)
xdebug2.5 not working [message #1749219] Sat, 03 December 2016 14:15 Go to next message
Harry Krak is currently offline Harry KrakFriend
Messages: 17
Registered: March 2016
Junior Member
Neon pdt 4.1
Windows 7
php 7.1
xdebug 2.5.0 rc1
apache 2.4.23

I have just upgraded to php 7.1 and the new xdebug dll. Everything runs just fine, but it will not debug. It was working for php 7 but not the new one.

The error message is
Launching: Waiting for XDebug session... 48%

The progress never increases beyond that, and the break points do not break the run.
Anyone got any ideas?

[Updated on: Sat, 03 December 2016 15:50]

Report message to a moderator

Re: xdebug2.5 not working [message #1749307 is a reply to message #1749219] Mon, 05 December 2016 10:22 Go to previous message
Harry Krak is currently offline Harry KrakFriend
Messages: 17
Registered: March 2016
Junior Member
It was a problem with XDebug. The debugger is no longer RC1 and is now a full release and is currently working.
Previous Topic:compare with
Next Topic:Turning PDT to a language server API?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 20 13:11:35 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02086 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top