Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » took a class on this last year but now having problems getting projects to run
took a class on this last year but now having problems getting projects to run [message #1748900] Tue, 29 November 2016 21:07 Go to next message
jacob efimoff is currently offline jacob efimoffFriend
Messages: 2
Registered: November 2016
Junior Member
index.php/fa/27729/0/whenever i try running anything this terminated piece comes up ... can't seem to understand why or where to find more out about it. I apologize if im just an idiot.
  • Attachment: Untitled.png
    (Size: 93.36KB, Downloaded 195 times)
Re: took a class on this last year but now having problems getting projects to run [message #1748906 is a reply to message #1748900] Wed, 30 November 2016 00:40 Go to previous message
jacob efimoff is currently offline jacob efimoffFriend
Messages: 2
Registered: November 2016
Junior Member
well i guess i figured it out by running the path in the properties to using mingw\bin for my it idk what i did exactly but it works now, weird i have to do this every project though now?
Previous Topic:How to edit built-in include paths?
Next Topic:Moving executable to desktop
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jan 27 15:02:13 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01646 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top