Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » Error when running MWE2 file
Error when running MWE2 file [message #1746486] Mon, 31 October 2016 04:59 Go to next message
Sam Patterson is currently offline Sam PattersonFriend
Messages: 18
Registered: June 2016
Junior Member
Hello,

A strange problem as arisen today, when I attempt to generate the Xtext artifacts by running the mwe2 file, I recieve the following error:

"Downloading ANTLR parser generator failed: Connection timed out: connect"

It then proceeds to direct me to a URL to download it manually, however when doing so the connection also times out in the browser.

I've tried it on 2 separate machines and the error is duplicated so I'm wondering if this issue is even something on my end or a server issue.

Is anyone else experiencing this?
Re: Error when running MWE2 file [message #1746488 is a reply to message #1746486] Mon, 31 October 2016 06:44 Go to previous messageGo to next message
Christian Dietrich is currently online Christian DietrichFriend
Messages: 10330
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

i can confirm this and informed our admins.
Re: Error when running MWE2 file [message #1746499 is a reply to message #1746488] Mon, 31 October 2016 09:06 Go to previous message
Christian Dietrich is currently online Christian DietrichFriend
Messages: 10330
Registered: July 2009
Senior Member
http://download.itemis.com/antlr-generator-3.2.0-patch.jar should be downloadable again
Previous Topic:Max line length Formatting
Next Topic:howto bind "«" and "»" to keys in eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Mar 29 09:33:26 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02476 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software