Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Bad performance
Bad performance [message #1744017] Wed, 21 September 2016 13:02 Go to next message
Fabian Kupka is currently offline Fabian KupkaFriend
Messages: 1
Registered: September 2016
Junior Member
Hello everybody,

i am new to Papyrus and i have a question regarding the performance.
I'm working on a block definition diagram in SysML. Creating blocks
and connecting them with part associations needs a lot of time.
Papyrus freezes for maybe 20 seconds. Same problem appears when
i try to move objects in a diagram.

Is this the normal behavior of Papyrus or is there any problem?
I'm running Papyrus on a CAD-Workstation and Windows 10.
Re: Bad performance [message #1744133 is a reply to message #1744017] Thu, 22 September 2016 14:57 Go to previous messageGo to next message
Christian W. Damus is currently offline Christian W. DamusFriend
Messages: 1199
Registered: July 2009
Location: Canada
Senior Member

Hi,

This is not normal. The problem is being tracked in bug 498862.

HTH,

Christian
Re: Bad performance [message #1744583 is a reply to message #1744133] Wed, 28 September 2016 15:08 Go to previous message
Benoit Maggi is currently offline Benoit MaggiFriend
Messages: 129
Registered: March 2013
Location: Bordeaux, France
Senior Member
Hi,

Some patches that greatly improve performances that improve UML2 project will be present in the next release (thanks Christian)
You may try it using this local update site
https://www.dropbox.com/s/j2gervk4esta5vj/UMLUpdateSite-Patch3-5.3-SNAPSHOT.zip?dl=0
Previous Topic:Missing plugin eclipse.papyrus.codegen in Neon
Next Topic:Java auto generate Array
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jan 18 18:36:16 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02373 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top