Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit / JGit » EGit keeps showing CVS files in Unstaged/Staged view
EGit keeps showing CVS files in Unstaged/Staged view [message #1743841] Tue, 20 September 2016 08:26 Go to next message
Vincenzo Caselli is currently offline Vincenzo CaselliFriend
Messages: 188
Registered: January 2012
Senior Member
Hi all,
we have to share projects with a customer that is using CVS while we use Git.
Therefore we kept the CVS files inside every project in order to make co-exist the two ways.
For some projects we are experiencing a strange behaviour:
EGit is showing that Entries-Repository-Root CVS files are deleted, while they exists on file system. If we open Git GUI on the same repo, we don't see them as deleted, which is what we expect.
Of course we have made every refresh, IDE restart and everything, but they still are showed there.
Still, if we select them and do a "Replace with HEAD Revision", then nothing happens: they still are there!
What we can do to make EGit working correctly, or at least as Git GUI is behaving?

Thank you very much
Vincenzo
Re: EGit keeps showing CVS files in Unstaged/Staged view [message #1743859 is a reply to message #1743841] Tue, 20 September 2016 09:43 Go to previous messageGo to next message
Matthias Sohn is currently offline Matthias SohnFriend
Messages: 962
Registered: July 2009
Senior Member
looks like https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=478148
can you try with the latest EGit release 4.4.1 [1] and with EGit nightly build [2]

[1] http://download.eclipse.org/egit/updates
[2] http://download.eclipse.org/egit/updates-nightly
Re: EGit keeps showing CVS files in Unstaged/Staged view [message #1743989 is a reply to message #1743859] Wed, 21 September 2016 10:23 Go to previous messageGo to next message
Vincenzo Caselli is currently offline Vincenzo CaselliFriend
Messages: 188
Registered: January 2012
Senior Member
Hi Matthias,
with [1] I see an empty list of features, without any error.
Instead with [2] I can see all the features, I select these:


  Command Line Interface for Java implementation of Git	4.6.0.201609201942
  Eclipse Git Team Provider	4.6.0.201609202050
  Java implementation of Git	4.6.0.201609201942

and then I get this error:

An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=epp.package.jee, phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=, action=).
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.egit,4.6.0.201609202050
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.egit.core,4.6.0.201609202050
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.egit.doc,4.6.0.201609202050
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.egit.mylyn.ui,4.6.0.201609202050
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.egit.ui,4.6.0.201609202050
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.jgit,4.6.0.201609201938
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.jgit.archive,4.6.0.201609201930
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.egit,4.6.0.201609202050
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.egit.mylyn,4.6.0.201609202050
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.jgit,4.6.0.201609201942
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.jgit.http.apache,4.6.0.201609201930
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.jgit.lfs,4.6.0.201609201930
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.jgit.lfs,4.6.0.201609201942
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.jgit.lfs.server,4.6.0.201609201930
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.jgit.pgm,4.6.0.201609201930
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.jgit.pgm,4.6.0.201609201942
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.jgit.ui,4.6.0.201609201930


I am using Mars 2 JEE, what am I missing?
Thank you
Vincenzo
Re: EGit keeps showing CVS files in Unstaged/Staged view [message #1744385 is a reply to message #1743989] Mon, 26 September 2016 12:45 Go to previous messageGo to next message
Matthias Sohn is currently offline Matthias SohnFriend
Messages: 962
Registered: July 2009
Senior Member
Did you check the option "Hide items that are already installed" ?

I tried to update Neon from [2] and this worked successfully.
Do you maybe miss some proxy settings ?
Re: EGit keeps showing CVS files in Unstaged/Staged view [message #1744521 is a reply to message #1744385] Tue, 27 September 2016 18:44 Go to previous messageGo to next message
Vincenzo Caselli is currently offline Vincenzo CaselliFriend
Messages: 188
Registered: January 2012
Senior Member
Hi Matthias,
the option "Hide items that are already installed" was unchecked and I have no proxy.
I am testing various installation of Mars and the behaviour is the same.
Can you try on your side with Mars?

Re: EGit keeps showing CVS files in Unstaged/Staged view [message #1744572 is a reply to message #1744521] Wed, 28 September 2016 13:02 Go to previous message
Vincenzo Caselli is currently offline Vincenzo CaselliFriend
Messages: 188
Registered: January 2012
Senior Member
On the other side, with Neon, the problem doesn't show up, even pointing to the same local git repository and using
Eclipse Git Team Provider 4.4.0.201606070830-r

In the end the problem seems related to Mars.
HTH
Vincenzo
Previous Topic:How to get content of files with JGIT
Next Topic:Mylyn Github task repository responds with connection refused
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 22 20:31:24 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01745 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software