Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Show view does nothing for most views
icon5.gif  Show view does nothing for most views [message #1738684] Fri, 22 July 2016 08:51 Go to next message
Kari Pahula is currently offline Kari PahulaFriend
Messages: 2
Registered: July 2016
Junior Member
I upgraded to Eclipse Neon on linux and now I have a problem with some of my views.

Namely, selecting them from window -> show view does nothing. No new window opens and seemingly nothing happens.

I tried all the default views from the menu. Not working: ant, declaration, error log, javadoc, outline, problems, progress, search, tasks, templates.

The rest of them work as expected, like console and type hierarchy. Opening them from the menu works and if I close them and select them again they open just fine.

What's going on? Is there a log file somewhere I could look at? I started eclipse from an xterm and saw no relevant output to stdout/stderr.
Re: Show view does nothing for most views [message #1738723 is a reply to message #1738684] Fri, 22 July 2016 15:26 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30203
Registered: July 2009
Senior Member
I know on some Linux flavor that GTK 2 works better than GTK 2 so
perhaps it's related to that. Perhaps it's work a try to add the two lines

--launcher.GTK_version
2

before the -vmargs in the eclipse.ini.

There is an Error Log view (which you say doesn't work either) which
shows what's in <workspace>/.metadata/.log.

If you run eclipse with -consoleLog, it should log to the terminal as well.

On 22.07.2016 17:07, Kari Pahula wrote:
> I upgraded to Eclipse Neon on linux and now I have a problem with some
> of my views.
>
> Namely, selecting them from window -> show view does nothing. No new
> window opens and seemingly nothing happens.
>
> I tried all the default views from the menu. Not working: ant,
> declaration, error log, javadoc, outline, problems, progress, search,
> tasks, templates.
>
> The rest of them work as expected, like console and type hierarchy.
> Opening them from the menu works and if I close them and select them
> again they open just fine.
>
> What's going on? Is there a log file somewhere I could look at? I
> started eclipse from an xterm and saw no relevant output to
> stdout/stderr.
Re: Show view does nothing for most views [message #1738809 is a reply to message #1738723] Mon, 25 July 2016 06:11 Go to previous message
Kari Pahula is currently offline Kari PahulaFriend
Messages: 2
Registered: July 2016
Junior Member
I ended up moving my workspace away and starting a fresh one. It works now, I can live with that.
Previous Topic:Eclipse "Installation failed with Error"
Next Topic:ECLIPS NEON ISSUES
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jun 16 16:30:42 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03264 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top