Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Error occurred during: "Initializing plug-in models"
Error occurred during: "Initializing plug-in models" [message #1738335] Tue, 19 July 2016 07:19 Go to next message
Dmitry Far is currently offline Dmitry FarFriend
Messages: 1
Registered: July 2016
Junior Member
Hi all. Can anybody hel me with this error?
An internal error occurred during: "Initializing plug-in models".
invalid version "@COMVER@.0.qualifier": non-numeric "@COMVER@"

Yesterday all was fine, but today i have this error. No new plugins installed.
Re: Error occurred during: "Initializing plug-in models" [message #1738562 is a reply to message #1738335] Wed, 20 July 2016 21:03 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29391
Registered: July 2009
Senior Member
Probably someone put mailto:@COMVER@.0.qualifier in the MANIFEST.MF of
some bundle's Bundle-Version: attribute. Perhaps you have some garbage
in your workspace or installed some garbage previously.


On 20.07.2016 21:14, Dmitry Far wrote:
> Hi all. Can anybody hel me with this error?
> An internal error occurred during: "Initializing plug-in models".
> invalid version "mailto:@COMVER@.0.qualifier": non-numeric "@COMVER@"
> Yesterday all was fine, but today i have this error. No new plugins
> installed.
Previous Topic:How to update org.eclipse.help.base and help.webapp plugins
Next Topic:Spaces Instead of Tabs In Eclipse Indigo PDT Not Working
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jun 23 08:44:25 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01926 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top