Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Eclipse Mars - Validation Problem(Problem with validation)
Eclipse Mars - Validation Problem [message #1737709] Tue, 12 July 2016 08:04 Go to next message
Mimmo Rossi is currently offline Mimmo RossiFriend
Messages: 146
Registered: February 2013
Senior Member
Hi All,
I have a problem with validation; I have all validations enabled but when I change a resource, this change does not visually generates the error icon in jsp or java files, only when I open these files i see the error (This error was not present in Eclipse 3.1).
What should I set up?
Thanks in advance
Re: Eclipse Mars - Validation Problem [message #1737762 is a reply to message #1737709] Tue, 12 July 2016 15:27 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 2942
Registered: July 2009
Senior Member

Sounds like your project either doesn't have the Validation Builder installed in it, or you don't have Automatic Builds enabled. The Validation pagein the project's Properties dialog will offer to add it if it's not there. Automatic Builds can be enabled from the Project menu on the menu bar.

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:minimum size for MPARTSTASH
Next Topic:eclipse.org download timeouts
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 24 05:13:12 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02160 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software