Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Compare » different xml file in different model but under the same folder
different xml file in different model but under the same folder [message #1735516] Mon, 20 June 2016 14:20 Go to next message
Ade Sola is currently offline Ade SolaFriend
Messages: 2
Registered: June 2016
Junior Member
Hi,

I am finding it difficult to compare two xml files of a different model under the same folder. When the comparison is done, the xmi: id is different so it doesn't match with each other. Is there any way I can make the id compatible or bypass it so my model can be compared effectively.

Cheers,

Ade
Re: different xml file in different model but under the same folder [message #1735567 is a reply to message #1735516] Tue, 21 June 2016 09:07 Go to previous messageGo to next message
Laurent Goubet is currently offline Laurent GoubetFriend
Messages: 1843
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Under Window > Preferences, go to the "EMF Compare" section, then the "Engines" subsection. On the tab for the Match Engines, you can select the options for each engine. Specifically, the Default match engine allows you to configure whether EMF Compare should use identifiers or not.

http://i.imgur.com/7pUwYsQ.png

Laurent Goubet
Obeo
Re: different xml file in different model but under the same folder [message #1735597 is a reply to message #1735516] Tue, 21 June 2016 11:28 Go to previous message
Ade Sola is currently offline Ade SolaFriend
Messages: 2
Registered: June 2016
Junior Member
Hi,

Thank you much, it has been resolved.

Cheers,
Ade
Previous Topic:[EMF Compare] Comparing ecore files
Next Topic:Opening CompareUI Dialog based on tutorial
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jan 20 07:25:16 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01610 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software