Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » OCL » EMFtoCSP: Error in the ecl file(EMFtoCSP: Error in the ecl file ("Missing EOF at :"))
EMFtoCSP: Error in the ecl file [message #1733000] Mon, 23 May 2016 16:13 Go to next message
Arielle KITIO is currently offline Arielle KITIOFriend
Messages: 1
Registered: May 2016
Junior Member
Hello,

I started to use EMFtoCSP to validate some models and it works well for the first time.
I reinstalled Eclipse and reconfigured my EMFtoCSP plugin.
But till now, when I clik on "Validate model", and follow all the steps asked and I got an error in the ecl .file: "Missing EOF at :".

I don't know what is going on.
Re: EMFtoCSP: Error in the ecl file [message #1733035 is a reply to message #1733000] Mon, 23 May 2016 21:46 Go to previous message
Ed Willink is currently offline Ed WillinkFriend
Messages: 5533
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

This is the OCL newsgroup, not EMFtoCSP.

When you ask in a more sensible place you may find
https://wiki.eclipse.org/OCL/ForumNetiquette worth considering.

Regards

Ed Willink


On 23/05/2016 14:38, Arielle KITIO wrote:
> Hello,
>
> I started to use EMFtoCSP to validate some models and it works well
> for the first time.
> I reinstalled Eclipse and reconfigured my EMFtoCSP plugin.
> But till now, when I clik on "Validate model", and follow all the
> steps asked and I got an error in the ecl .file: "Missing EOF at :".
>
> I don't know what is going on.
Previous Topic:[oclinecore] unable to set EKeys
Next Topic:Unicode support
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 15 04:50:51 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02010 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software