Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Adding integrated WebLogicServer 12c to Eclipse doesn't work
Adding integrated WebLogicServer 12c to Eclipse doesn't work [message #1729870] Tue, 19 April 2016 17:27 Go to next message
Valerius Kaiser is currently offline Valerius KaiserFriend
Messages: 1
Registered: April 2016
Junior Member
Hi all,
I have installed JDeveloper (Build JDEVADF_12.1.3.0.0_GENERIC_140521.1008.1008.S).
It has the integrated WebLogic Server 12c.
By the first run it creates a default domain in the folder: "{USER_HOME}\AppData\Roaming\JDeveloper\system12.1.3.0-41.140521.1008\DefaultDomain\".
But I can't add new WebLogicServer to Eclipse MARS1, because it does not accept this DefaultDomain with the error message:
"The domain does not belong to the selected runtime 'Oracle WebLogic Server 12c (12.1.3)'. Please check bin/setDomainEnv.cmd or setDomainEnv.sh and other scripts under the domain".
But it works for the JDeveloper 11g Release 1 (111.1.1.4.0).
Can someone help me?
icon5.gif  Re: Adding integrated WebLogicServer 12c to Eclipse doesn't work [message #1750789 is a reply to message #1729870] Thu, 29 December 2016 00:45 Go to previous message
Carlos Arturo Quiroga Quiroga is currently offline Carlos Arturo Quiroga QuirogaFriend
Messages: 1
Registered: December 2016
Junior Member
I have to reinstall the eclipse, due if you try to open some project it generate a missing configuration classes error
Previous Topic:Why is a plugin (out of sync)
Next Topic:Batch Quick fix
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 18 16:03:57 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02302 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top