Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » luna launching acceleo(acceleo couldnt load class main )
luna launching acceleo [message #1728554] Tue, 05 April 2016 12:25 Go to next message
nes ab is currently offline nes abFriend
Messages: 7
Registered: March 2016
Junior Member
Hi to all
i have used acceleo 3.4 in luna 4.4
and i have a probleme when i launch acceleo always get an error
"Couldn't load class org.acceleo.example.droid.main.Main from project org.acceleo.example.droid"
thank you
best regards
nes
Re: luna launching acceleo [message #1728881 is a reply to message #1728554] Fri, 08 April 2016 08:50 Go to previous messageGo to next message
Laurent Goubet is currently offline Laurent GoubetFriend
Messages: 1858
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

As Ed answered you earlier (https://www.eclipse.org/forums/index.php/t/1076211/), Trying to launch acceleo with the plug-in application launch strategy will not work in eclipse Luna and above. You'll have to resort to the Acceleo java application strategy (default option, as found in the launch configuration).

Laurent Goubet
Obeo
Re: luna launching acceleo [message #1729699 is a reply to message #1728881] Mon, 18 April 2016 08:22 Go to previous message
nes ab is currently offline nes abFriend
Messages: 7
Registered: March 2016
Junior Member
Hi
thanks for your answer but i would generate code android from a model dsl with acceleo and i have this error
https://github.com/eclipse-soc/amalgamation-examples-acceleo/wiki/Android-code-generation-with-Acceleo
thanks
Previous Topic:Code synchronization with UML model
Next Topic:acceleo launching
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 18 16:10:36 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02444 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top