Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EclipseLink » Problems building EclipseLink(Problems building EclipseLink)
Problems building EclipseLink [message #1718670] Tue, 29 December 2015 03:07 Go to next message
G. Richard Bellamy is currently offline G. Richard BellamyFriend
Messages: 2
Registered: November 2013
Junior Member
On ArchLinux:
2015-12-28 18:59:26
rbellamy@eanna i ~/Development/Terradatum/eclipselink.runtime master % ant -version 
Apache Ant(TM) version 1.9.6 compiled on July 3 2015
2015-12-28 18:59:36
rbellamy@eanna i ~/Development/Terradatum/eclipselink.runtime master % mvn -version
Apache Maven 3.3.9 (NON-CANONICAL_2015-11-23T13:17:27+03:00_root; 2015-11-23T02:17:27-08:00)
Maven home: /opt/maven
Java version: 1.8.0_66, vendor: Oracle Corporation
Java home: /usr/lib/jvm/java-8-jdk/jre
Default locale: en_US, platform encoding: UTF-8
OS name: "linux", version: "4.2.5-1-custom", arch: "amd64", family: "unix"
2015-12-28 18:59:40
rbellamy@eanna i ~/Development/Terradatum/eclipselink.runtime master % java -version
java version "1.8.0_66"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_66-b17)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.66-b17, mixed mode)
2015-12-28 18:59:56
rbellamy@eanna i ~/Development/Terradatum/eclipselink.runtime master % echo $ANT_HOME
/usr/share/apache-ant
2015-12-28 19:01:11
rbellamy@eanna i ~/Development/Terradatum/eclipselink.runtime master % echo $M2_HOME
/opt/maven
2015-12-28 19:01:17
rbellamy@eanna i ~/Development/Terradatum/eclipselink.runtime master % echo $JAVA_HOME
/usr/lib/jvm/default


I've followed the guide. When I try to build, I get as far as "build-core":
build-core:
     [echo] Launching Maven build with the following parameters:
     [echo]     -Dclassworlds.conf=/opt/maven/bin/m2.conf
     [echo]     -Dmaven.home=/opt/maven
     [echo]     -Dbuild.qualifier=qualifier
     [echo]     -DforceContextQualifier=qualifier
     [echo]     -Dlocal.compdeps=true
     [echo]     -Declipselink.full=true
     [echo]     verify
     [java] -Dmaven.multiModuleProjectDirectory system property is not set. Check $M2_HOME environment variable and mvn script match.


I've seen this [1]SO question and followed the direction found in the answer (even though there's a claim this shouldn't be necessary since m2e 1.5)

Any help is greatly appreciated.

[1] stackoverflow.com/questions/29330577/maven-3-3-1-eclipse-dmaven-multimoduleprojectdirectory-system-propery-is-not-s
Re: Problems building EclipseLink [message #1718802 is a reply to message #1718670] Wed, 30 December 2015 13:52 Go to previous message
Lukas JungmannFriend
Messages: 34
Registered: November 2013
Location: Prague, Czech Republic
Member
Use Maven 3.0.5 and it should be fine. The build has not been updated yet to work with more recent maven versions.
Previous Topic:JGroups cache coordination provider in EclipseLink 2.6.0 build
Next Topic:DDL Generation & @GenerationType.IDENTITY
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Mar 05 20:46:55 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02458 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top