Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Jubula » 5009 aut start failed (Aut works fine ,but after 5-10 minutes 5009 aut start failed error comes)
5009 aut start failed [message #1708865] Tue, 22 September 2015 04:32 Go to next message
pyntamil selvi is currently offline pyntamil selviFriend
Messages: 21
Registered: September 2015
Junior Member
Hi,

I am new to JUBULA.Installed 8.0 version of JUBULA in windows 7.I have written testcases to to test HTML .Everything works fine for 5 minutes,I can connect to AUT ,run Testcases.BUt after 5-10 minutes I am getting the following error



[b]5009: AUT start failed
Establishing connection to AUT failed.
Please check the AUT configuration.



NOTE: PFA. Attached is the screenshot of error
  • Attachment: Aut Error.png
    (Size: 271.37KB, Downloaded 177 times)

[Updated on: Tue, 22 September 2015 04:44]

Report message to a moderator

Re: 5009 aut start failed [message #1708902 is a reply to message #1708865] Tue, 22 September 2015 11:28 Go to previous messageGo to next message
Joost Andrae is currently offline Joost AndraeFriend
Messages: 12
Registered: January 2014
Junior Member
Hi,


just a tip:
Have a look at the .jubula/logs directory in your home directory. Looking at the log files like client.log will show you more information about what happened.

Kind regars, Joost
Re: 5009 aut start failed [message #1709368 is a reply to message #1708902] Mon, 28 September 2015 04:53 Go to previous messageGo to next message
pyntamil selvi is currently offline pyntamil selviFriend
Messages: 21
Registered: September 2015
Junior Member
It is working fine in Firefox.Problem is with browsers other than Firefox
Re: 5009 aut start failed [message #1709523 is a reply to message #1709368] Tue, 29 September 2015 06:58 Go to previous message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1613
Registered: July 2009
Senior Member
Which Browsers are causing the problem? What do the logs say when this occurs?

Best regards,
Alex
Previous Topic:Testing Sirius based editor
Next Topic:Closing dialog via client API
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Mar 05 02:21:02 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03741 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top