Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Sirius » Problem with loading odesign file
Problem with loading odesign file [message #1702212] Mon, 20 July 2015 16:33 Go to next message
Axel Guckelsberger is currently offline Axel GuckelsbergerFriend
Messages: 347
Registered: July 2009
Senior Member
Hi all,

since a good while I can not open my odesign file using the VSM editor
anymore. When trying Eclipse freezes without using CPU power (looking at the
process). Creating a new VSM works fine though.

Also it is possible to open my odesign file with the Sample Ecore Tree
editor. I can navigate multiple levels into the sub elements and also call
the validate function without any problems.

I first experienced this behaviour somewhen in Luna, but it is still there
after having upgraded to Mars. Today I tried to switch back to an earlier
Git version of the odesign file, but this does not change anything.

Did you recognise such a problem already somewhere maybe? Glad for any
pointers how to see what is causing this problem.

Axel

[Updated on: Tue, 21 July 2015 05:43]

Report message to a moderator

Re: Problem with loading odesign file [message #1702481 is a reply to message #1702212] Wed, 22 July 2015 15:42 Go to previous message
Florian Barbin is currently offline Florian BarbinFriend
Messages: 253
Registered: August 2010
Senior Member
Hi Axel,

we do not have any known issues about this behavior. Do you experience
the same issue with a new Eclipse bundle with a fresh Sirius installation ?

It would be useful if you could provide us a stack trace or the use case
(at least a minimal version to reproduce the issue).

Regards,

Florian


On 07/20/2015 06:33 PM, Axel Guckelsberger wrote:
> Hi all,
>
> since a good while I can not open my odesign file using the VSM editor
> anymore. When trying Eclipse freezes without using CPU power (looking at the
> process). Creating a new VSM works fine though.
>
> Also it is possible to open my odesign file with the Sample Ecore Tree
> editor. I can navigate multiple levels into the sub elements and also call
> the validate function without any problems.
>
> I first experienced this behaviour somewhen in Luna, but it is still there
> after having upgraded to Mars. Today I tried to switch back to an earlier
> Git version of the odesign file, but this does not change anything.
>
> Did you recognised such a problem already somewhere maybe? Glad for any
> pointers how to see what is causing this problem.
>
> Axel
>


--
Florian - Obeo

Need professional services for Sirius?
http://www.obeodesigner.com/sirius
Previous Topic:Is there support for dynamically generated / updated VSMs?
Next Topic:"new representation" not available to create a diagram
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jan 25 01:33:58 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01935 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top