Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » problem when i try to run eclipse(Can you poms to solve this problem?)
problem when i try to run eclipse [message #1700632] Mon, 06 July 2015 00:41 Go to next message
aleksandar davidovic is currently offline aleksandar davidovicFriend
Messages: 1
Registered: July 2015
Junior Member
This is show when i run
Eclipse
  • Attachment: Untitled.jpg
    (Size: 221.05KB, Downloaded 66 times)
  • Attachment: Untitled.jpg
    (Size: 221.05KB, Downloaded 59 times)
Re: problem when i try to run eclipse [message #1700678 is a reply to message #1700632] Mon, 06 July 2015 12:30 Go to previous messageGo to next message
Eike Stepper is currently offline Eike StepperFriend
Messages: 6438
Registered: July 2009
Senior Member
Am 06.07.2015 um 13:24 schrieb aleksandar davidovic:
> This is show when i run
> Eclipse
That might be a problem with your system Java VM. The new Eclipse Installer would configure that automatically for you:
http://www.eclipse.org/downloads/installer.php

Cheers
/Eike

----
http://www.esc-net.de
http://thegordian.blogspot.com
http://twitter.com/eikestepper


Re: problem when i try to run eclipse [message #1700691 is a reply to message #1700678] Mon, 06 July 2015 13:45 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3437
Registered: July 2009
Senior Member

You might also try the diagnostic suggested in https://www.eclipse.org/forums/index.php/t/198527/ .

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: problem when i try to run eclipse [message #1700699 is a reply to message #1700632] Mon, 06 July 2015 14:18 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3799
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 07/06/2015 05:24 AM, aleksandar davidovic wrote:
> This is show when i run
> Eclipse
>
Likely the bittedness of your Eclipse doesn't match that of the JRE
you're trying to run it on.
Previous Topic:How to use class.getResource() to create an ImageIcon
Next Topic:org.eclipse.aether.deployment.DeploymentException for Upload to Nexus
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 19 06:59:03 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03388 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top