Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » EMF Forms tutorial on Mars - issue with Application demo(EMF Forms)
icon1.gif  EMF Forms tutorial on Mars - issue with Application demo [message #1700324] Wed, 01 July 2015 20:53 Go to next message
Raphael Faudou is currently offline Raphael FaudouFriend
Messages: 105
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

I have just followed EMF Forms tutorial on Mars Modeling platform and could get the forms run on application demo. Thanks a lot.

But I could not share the project on existing EMF Store repository (did not work). I could start the server but next on first commit. it failed with the following message:
org.eclipse.e4.core.di.InjectionException: java.lang.IllegalStateException: Workbench has not been created yet.


I tried to create a new repository (localhost) but I got same error.

Any idea? should I try with E3 instead of E4 feature?

Thanks for any help

Raphaël

[Updated on: Wed, 01 July 2015 20:55]

Report message to a moderator

Re: EMF Forms tutorial on Mars - issue with Application demo [message #1700378 is a reply to message #1700324] Thu, 02 July 2015 09:09 Go to previous message
Jonas Helming is currently offline Jonas HelmingFriend
Messages: 699
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

yes, the EMFStore UI is currently not fully e4 compatible, see
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=424528

Best regards

Jonas

Am 01.07.2015 um 22:53 schrieb Raphael Faudou:
> Hello,
>
> I have just followed EMF Forms tutorial on Mars Modeling platform and
> could get the forms run on application demo. Thanks a lot.
>
> But I could not share the project on existing EMF Store repository (did
> not work). I could start the server but next on first commit. it failed
> with the following message:
> [code][org.eclipse.e4.core.di.InjectionException:
> java.lang.IllegalStateException: Workbench has not been created yet./code]
>
> I tried to create a new repository (localhost) but I got same error.
>
> Any idea? should I try with E3 instead of E4 feature?
>
> Thanks for any help
>
> Raphaël


--
--

Jonas Helming

Get professional Eclipse developer support:

http://eclipsesource.com/en/services/developer-support/
Previous Topic:[Emfatic] Error in mefatic files
Next Topic:[EMFStore] Urgent - ModelElements not populated after shutdown and restart of application
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 04 00:01:04 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02148 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top