Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Jubula » Jubula view bug
Jubula view bug [message #1696309] Mon, 25 May 2015 13:07 Go to next message
Dorian DE NICOLA is currently offline Dorian DE NICOLAFriend
Messages: 29
Registered: September 2014
Junior Member
Hello everyone,

I have a sofware on linux that works perfectly , but when launched via Jubula bug (name deleted views , trees that disappears when you extend it ) .

What's the problem? Memory?

Best regards !!
Dorian

[Updated on: Mon, 25 May 2015 14:14]

Report message to a moderator

Re: Jubula view bug [message #1696315 is a reply to message #1696309] Mon, 25 May 2015 14:16 Go to previous messageGo to next message
Dorian DE NICOLA is currently offline Dorian DE NICOLAFriend
Messages: 29
Registered: September 2014
Junior Member
more explication :
index.php/fa/21943/0/

index.php/fa/21944/0/
Re: Jubula view bug [message #1696435 is a reply to message #1696315] Tue, 26 May 2015 13:28 Go to previous message
Oliver Goetz is currently offline Oliver GoetzFriend
Messages: 219
Registered: May 2011
Senior Member
Hi Dorian,

I´m not really sure what your problem is. To make it easier to help you could you please provide Information for:

* AUT
** Which Toolkit
** Java Version
* Environment
** VM <-> "real steel"
* Log files (you can find in your user´s Folder/.jubula)
* Test execution reports as html files
* Describe the workflow you´re trying to automate using Jubula

Regards
Oliver
Previous Topic:Write numbers in a TextInputComponent
Next Topic:Jubula Test Environment
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Feb 22 22:28:30 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02415 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top