Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse(Eclipse was working fine until a java update)
Eclipse [message #1695240] Wed, 13 May 2015 02:02 Go to next message
Jonathan Patterson is currently offline Jonathan PattersonFriend
Messages: 1
Registered: May 2015
Junior Member
I am running an older version of Eclipse (the one before luna).

I just received the most recent java update. After this update, the eclipse executable will not open. It does not throw any errors, simply does not open.

I tried:
1) restarting the computer
2) Re downloading java and removing old updates

Any thoughts on how to fix this?

Thanks
Re: Eclipse [message #1695248 is a reply to message #1695240] Wed, 13 May 2015 05:10 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3438
Registered: July 2009
Senior Member

Could you start with what platform this is, and also make sure you still have read and execute permission for the entire eclipse directory, including the actual executable?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Eclipse [message #1695325 is a reply to message #1695248] Wed, 13 May 2015 13:29 Go to previous message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 3071
Registered: July 2009
Senior Member
Also make sure you have read and followed the instructions that are in the post "Announcement: Eclipse won't start? READ THIS FIRST" at the top of this forum.
Previous Topic:My Import Feature Isn't Working
Next Topic:Programming using jsp and servlet
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jul 21 16:49:32 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02970 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top