Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » My Import Feature Isn't Working(I can't import Plug-Ins)
My Import Feature Isn't Working [message #1695229] Tue, 12 May 2015 21:01 Go to next message
Morkez Shadowglade is currently offline Morkez ShadowgladeFriend
Messages: 3
Registered: May 2015
Junior Member
So I've been wanting to start making java projects and going through the tutorial it can't import Plug-Ins and I can't find them. If anyone can help me with this issue I would greatly appreciate it.
  • Attachment: wefwg.png
    (Size: 27.24KB, Downloaded 77 times)
Re: My Import Feature Isn't Working [message #1695236 is a reply to message #1695229] Wed, 13 May 2015 00:51 Go to previous messageGo to next message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3798
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 05/12/2015 03:07 PM, Morkez Shadowglade wrote:
> So I've been wanting to start making java projects and going through the tutorial it can't import Plug-Ins and I can't find them. If anyone can help me with this issue I would greatly appreciate it.

What plug-in in particular?
Re: My Import Feature Isn't Working [message #1695239 is a reply to message #1695236] Wed, 13 May 2015 01:27 Go to previous message
Morkez Shadowglade is currently offline Morkez ShadowgladeFriend
Messages: 3
Registered: May 2015
Junior Member
No, the entire section is just missing, as I showed in my screenshot.
Previous Topic:Trim view gone
Next Topic:Eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 20 08:34:27 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03363 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top