Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BPMN 2.0 Modeler » Copy/pasting pools between diagrams are supposed to work?
Copy/pasting pools between diagrams are supposed to work? [message #1694722] Thu, 07 May 2015 11:32 Go to next message
Ismael Olea is currently offline Ismael OleaFriend
Messages: 8
Registered: April 2015
Junior Member
I'm copying a pool to a new diagram (screenshot 1) selecting just the pool but the copy is just an empty (and excessively big) pool (screenshot 2). No matter if selecting with pointer or marquee.

Is this the expected behaviour?
  • Attachment: 1.png
    (Size: 227.24KB, Downloaded 194 times)
  • Attachment: 2.png
    (Size: 185.24KB, Downloaded 140 times)
Re: Copy/pasting pools between diagrams are supposed to work? [message #1694749 is a reply to message #1694722] Thu, 07 May 2015 14:17 Go to previous messageGo to next message
Robert Brodt is currently offline Robert BrodtFriend
Messages: 811
Registered: August 2010
Location: Colorado Springs, CO
Senior Member

Hi Ismael,

Copy/paste between diagrams should be supported, unfortunately this looks like it's not working as expected Sad
Can you please file a bug report for this?

Thanks!
Bob
Re: Copy/pasting pools between diagrams are supposed to work? [message #1694824 is a reply to message #1694749] Fri, 08 May 2015 08:52 Go to previous message
Ismael Olea is currently offline Ismael OleaFriend
Messages: 8
Registered: April 2015
Junior Member
Robert Brodt wrote on Thu, 07 May 2015 14:17
Can you please file a bug report for this?



Done! https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=466817
Previous Topic:Vertical align doesn't work between lanes?
Next Topic:Difference between BPEL and BPMN
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Feb 20 22:11:35 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01524 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software