Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Debugger stopped working(Debugger was working but then stopped)
Debugger stopped working [message #1693730] Tue, 28 April 2015 02:50 Go to next message
William Buchanan is currently offline William BuchananFriend
Messages: 1
Registered: April 2015
Junior Member
Hi all

I am a newby to eclipse - so I have possibly done something dumb....

I am working on an Android app that someone else has developed. I was able to debug ok, but then last night the debugger has stopped working. I click on the debug button - the emulator opens and the app runs ok but it doesn't hit any breakpoints. Also it doesn't switch to debug perspective.

I have already checked the following:
1. Skip breakpoints button is unchecked.
2. Rebuild / ensure latest binaries on the device.
3. Reinstall eclipse.

I'm pulling my hair out. This has cost me 24 hours. I didn't do anything other than change code and click the debug button but for some reason it just stopped working. Appreciate any help...
Re: Debugger stopped working [message #1693745 is a reply to message #1693730] Tue, 28 April 2015 05:39 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3798
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 04/27/2015 09:41 PM, William Buchanan wrote:
> Hi all
>
> I am a newby to eclipse - so I have possibly done something dumb....
>
> I am working on an Android app that someone else has developed. I was
> able to debug ok, but then last night the debugger has stopped working.
> I click on the debug button - the emulator opens and the app runs ok but
> it doesn't hit any breakpoints. Also it doesn't switch to debug
> perspective.
>
> I have already checked the following:
> 1. Skip breakpoints button is unchecked.
> 2. Rebuild / ensure latest binaries on the device.
> 3. Reinstall eclipse.
>
> I'm pulling my hair out. This has cost me 24 hours. I didn't do anything
> other than change code and click the debug button but for some reason it
> just stopped working. Appreciate any help...

The debugger used for Android isn't created by Eclipse, but by the
makers of the Android tools. You'll need to ask them for help.
Previous Topic:Importing NetBeans Projects
Next Topic:EGit
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 25 10:50:30 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02958 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top